31 augusti

Efter en underbar vecka i Greta är jag nu hemma i Sverige igen och nu börjar verkligheten om igen!


30 augusti

Nu är denna skolvecka slut och det känns riktigt skönt. Idag blev det middag på matfesten med tjejerna, sen köpte jag och Issa massa gott och for hem till mig och såg film. Snart kommer syrran och hämtar mig sen far vi till stugan och sover där och imorgon är det match som gäller!


1år.❤

Älskar dig så otroligt mycket.


-jag är nog inte den du drömmer om


25 augusti

Sommaren är slut och för en vecka sen började skolan. Är redan less på skolan och allt, kan det inte vara sommarlov några veckor till...


+


*

Antingen så har man varit med om det eller så kommer man att vara med om det, vi kommer aldrig att kunna undvika det för vi alla kommer att få uppleva det förr eller senare.
Man kommer att bli sårad någon gång för det ingår i det hela, men när vet man när man är redo för allt? Kan rädslan  över att bli sårad sätta stopp för allting så man håller tillbaka allting och börjar tveka isället? Just den där tvekan kan förstöra så otroligt mycket för en själv, men varför tillåter man sig själv att ens börja tveka när allt annat känns så bra med just han? varför bestämmer sig hjärnan för att röra om i alla känslor i sista stund och skapa kaos istället? Men det kanske är det som man måste komma förbi först för att komma till det där fina ordet som är kär. Att våga satsa fullt ut och låtsas att tvekan inte ens existerar eller rädslan över att bli sårad är nog en bana man borde börja gå efter oftare för i slutändan så vinner man tillbaka så mycket mer och det bästa av allt, du förlorar inte han.

19 augusti

Första dan på skolan är avklarad och jag är redan less, känner att jag verkligen inte är redo för skola och jag vill bara att sommarlovet ska börja om. Ikväll blir det att se på det efterlängtade programmet idol!


15 augusti

Igår åt jag middag på Wok n roll med mamma och syster sen på kvällen blev det bilkurra med några galna haha. Idag kommer jag nog bara vara hemma och ikväll blir det träning. Tråkigt liv.


Det känns ännu sämre nu


12 augusti

Idag så är det prick en vecka kvar tills skolan börjar igen och nu börjar ångesten komma fram, vill inteee!!! Annars idag så har jag köpt tapeter till mitt nya rum och börjat fixa där inne så snart kan jag flytta in där! Ikväll så kom Issa hit och det blev en myskväll med massa prat.


12 augusti


*


10 augusti

Idag blev det en shoppingdag i Piteå med mamma och mormor, och det är ju kul när det blir lite spontant och så! Nu har jag nyss kommit hem och ska väl hoppa in i duschen snart, för sen ikväll ska jag på restaurang med tjejerna❤

Kan visa det jag ha köpt från idag och det jag köpte när jag var i sundsvall!


7 augusti

Allting känns så bra just nu. Jag har haft ett förjävla bra sommarlov och nu återstår det bara mindre än två veckor tills skolan börjar om igen. Jag har fått med mig så många sjuka,fina,galna minnen som jag har fått uppleva med mina älskade vänner. Jag har varit med om så mycket och kan lätt säga att det här har varit mitt bästa sommarlov hittills. Fått avsluta ett gammalt kapitel och påbörjat ett nytt och nu kan jag ärligt säga att jag verkligen ser fram emot det!


RSS 2.0