Underbara vänner. ❤️

Igår kväll var vi alla tjejer samlade för typ första gången haha. Vi var i min stuga och bara myste. Blev även ett dopp i badtunnan där vi satt två timmar och bara snackade.




23 april

Helgen har spenderas i Stockholm med min syster. Vi gick på mysiga restauranger,gick på stan,besökte Kungsträdgården osv. Jag gjorde även debut på att gå ut på krogen och Stockholm levererade verkligen så jag hade riktigt roligt. Helgen gick alldeles för snabbt och jag vill redan tillbaka till Stockholm men jag får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag är där igen!                                                         





 





14 april

Klockan är 03.25 och jag kan absolut inte somna. Så tänkte fördriva tiden med att skriva ett tråkigt blogginlägg. I helgen har jag spelat domarcupen där vi åkte ut på straffar vilket kändes ganska surt. Om fyra dagar sitter jag även på ett plan ner till Stockholm och det kunde inte ha kommit mer lägligt eftersom jag behöver verkligen få komma bort ett tag.                                                           


*




7april

Den här bloggen har varit död ett tag nu men nu kommer en liten uppdatering. I helgen så var vi på en 18års fest och jag hade riktigt roligt. Har även bokat en resa ner till Stockholm på påsklovet för att få spendera en helg hos min saknade syster som jag inte träffat på 4 månader nu.                                              



RSS 2.0