14.10

Jag vet att det här börjar bli en emo blogg, eller iallafall när jag bloggar. Men ibland är det bara så skönt att få lägga ut nån text eller bild om hur man känner, jag vet inte varför men det känns bara bättre då. Jag vet, jag ska sluta, det blir himla tråkigt att kolla på våran blogg om mitt tjat om mitt emo. Men det känns bra när man hittar nån bild som beskriver exakt hur man känner, då vet man att det finns någon som känner eller har det likadant som jag. Skulle helst vilja ha en privat blogg där man ska skriva om allt, men nu kan jag inte göra det här.

Men nu är jag less på dehär, så jag hoppas att de här får sitt slut snart. Vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt dåligt som jag sagt och gjort.
Men det finns ju människor som gör mig glad också, och det är mina vänner, kärlek till er
 


Det gör ont att tycka om dig

"Du styr mitt humör och formar mina dagar. Detta leder till att vissa dagar svävar jag på moln och andra dagar vill jag inte ens kliva upp ur sängen. Hatar det här."

16 september

Idag var vi lediga från skolan så jag,mirre och Petra tog en sväng till Umeå för lite shopping. Blev inte så mycket shopping för min del men en jacka köpte jag iaf!


RSS 2.0