13 juni

Nu är stads över för iår och jag får ångest över att det är ett år kvar tills nästa gång. Jag har haft så otroligt roligt båda dagarna och jag ha fått med mig massvis med roliga minnen!


10 månader❤


*


Bilder från midsommar!


18 juni

Igår så började jag på mitt sommarjobb på kajutan. När jag slutade för dagen var jag helt slut och det blev inte bättre när vi skulle springa uppför Vitbergsbacken på träningen. Tur att jag jobbar eftermiddag idag så jag kunde sova ut. Nu ska jag ut på en löprunda sen in i duschen sen jobb till 21.30 sen far jag till Robin och sover där.


14 juni

Vaknade upp brevid bästa pojkvännen sen blev det stan med Sandra. Köpte äntligen ett par vita jeans som jag länge velat ha.
ikväll blir det en myskväll med några brudar!


11 juni

Igår så fyllde världens bästa mamma år, grattis!❤❤


9 juni

Helgen har tillbringas i tvillingarnas stuga. Det har bjudits på godmat,fint väder och grillning vid vattnet och jag skulle inte haft något emot att stanna lite längre!


7 juni

I tisdags fick vi sommarlov och det blev två riktigt bra kvällar!
Igår spelade jag match som slutade med förlust sen blev det myskväll med tjejerna på en balkong med massa prat. Ikväll far vi till stugan och myser.


7 juni

Haft en riktig bra start på sommarlovet och det känns som att den här sommarn kommer toppa alla andra sommarlov om det fortsätter här!


1 juni

Var nere och åt hotellfrukost för ett tag sen och nu ligger vi i matkoma inne på rummet. Snart går bussen mot Tyresö för match!


RSS 2.0