31 oktober

Idag har jag varit på stan med Sandra. Har äntligen fått mina pengar så köpte två tröjor.
Ikväll har jag fysträning sen kommer Robin och sover med mig.


29 oktober

Robin har slavat i köket så har blivit bjuden på go mackor. Nu ska vi sätta igång nån film sen sova. Älskar att det är lov!!


29 oktober

Skulle egentligen fara in på stan en tväris men det blev inställt. Så nu ligger jag och ser på tv och äter lite fruktsallad istället för kakor och det händer inte ofta. Har ännu inga planer för ikväll men jag hoppas på att mina vänner vill hitta på nånting.


Söndagsmys

Sitter hemma hos tvillingarna med Sandra. Vi har varit på Ica och köpt massa grönsaker och dipp och väntar på att Beck ska börja.


28 oktober

Idag började jag morgonen med att gå en prommis med paue i det fina vädret. Nu ligger jag och ser på tv och njuter över att det är lov.


Lördag

Kom nyss hem från att ha varit och sett paranormal activity på bio. Den var väll sådär, trodde den skulle vara bättre och den spårade i vissa stunder men annars var den helt okej.


27 oktober

Aaahhhh äntligen lov!! Har varit så skolless senaste veckorna så vara ledig en vecka passade bra. Lovet ser ut att bli kung, halloween som jag längtar till som kommer bli super kul med massa brudar, också ska jag till Sundsvall för shopping och Ikea!
Ikväll blir det att se paranormal activity 4 på bio och jag kommer nog dö...

Idag har jag varit tillsammans med världens finaste kille i två månader!♥

 
 

Fredag

Äntligen har maten landat på bordet,trodde jag skulle dö ett tag där av hunger. Ikväll umgås jag med mina fina och myser framför xfaktor.


25 oktober

Idag har det inte varit så jobbig dag på skolan. Vi hade halloween tema så vi tjejer i klassen hade tårtbakartävling och killarna spelade slenderman. Det bästa med dagen var ju ändå att mina älskade vagabond som jag beställt kom idag!! Så har varit och hämtat ut dom och har gått omkring me dom ett tag. Nu ska jag äta sen far jag till örviken och är med Robin.


23 oktober

Hade sovmorgon imorse och det var otroligt skönt. Efter skolan for jag in på stan och fixade lite saker inför Halloween så nu är jag redo för det! Nu ska jag ställa mig och leka kock och försöka göra gomiddag åt mig själv eftersom hela familjen är borta.


21 oktober

Dagen började på bästa sätt, vaknade upp brevid älsklingen så har varit med han hela dagen. Det blev gomiddag på bishops med mamma,syster och hennes kille. Senare gick jag och mamma och såg taken 2 på bio och den var sjuuukt bra!!


20 oktober

Imorse blev jag och Robin tvungna och kriga oss upp tidigt eftersom Robin hade match i Umeå. Nu är jag iallafall hemma och idag vet jag inte vad som händer, kanske stan med Sandra lät det som. Ikväll skulle vi egentligen på bio och se paranormal activity 4 men det blev inget så vet ej vad som händer ikväll heller, hoppas att Robin iallafall vill komma och sova med mig.


18 oktober

Sitter och ser hockey med familjen och trycker gofika samtidigt. Imorgon är det fredag och det betyder helg och ännu en vecka är avslutad.


17 oktober

Idag har det varit en ganska bra dag på skolan, inte så värst jobbig och slutade ganska tidigt. Sen blev det stan med några brudar och letade kläder till halloween. Nu ska jag försöka hinna ta en nap innan jag kilar iväg på träning!


16 oktober

Har verkligen inget intressant att skriva. Har haft ont i huvet hela dagen och jag känner att det kommer bli en tidig kväll för mig ikväll. Ska sätta igång en film nu och mysa med min sötnos.


RSS 2.0