31 maj

Klockan halv nio imorse gick bussen mot Stockholm för en helg med fotboll. Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet efter tio långa timmar och nu ska vi bara ta det lugnt för imorgon väntas match!


25 maj

Började dagen med frukost i solen med bästa Robin, sen har jag resten av dagen legat i en solstol i stugan. Ikväll kommer förmodligen Robin hit❤


24 maj

Idag var vi lediga från skolan så vi tjejer for på stan och hade avskedsmiddag för tvillingarna och Petra som far utomlands idag och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är avis. Fick även med mig en tröja från veromoda men är tveksam om jag ska behålla den eftersom den är lite för stor!


24 maj

Eftersom vi var lediga idag så har jag gått på stan och ätit lunch med tjejerna. Fick även med mig hem lite nytt till garderoben! Nu ska ja hoppa in i duschen för snart kommer Robin och sen ska vi hem till han.


22 maj

Ikväll så åt jag surströmming för första gången i mitt liv, har alltid hatat lukten så har inte vågat smaka men det va faktiskt ganska gott! Sen har jag varit och övningskört med pappa i stan som gick ganska bra.
Imorgon så har jag sovmorgon och bara en lektion, känns bra!


21 maj

Hela dagen har bestått av matte nationella, så är helt slut nu. Men det här var sista provet innan sommarlovet så det känns riktigt skönt! Nu har jag nyss ätit middag och senare ska jag iväg på fotbollsträning.
Förresten så fick jag hem grejerna jag beställde från nelly!


19 maj

I helgen har jag hunnit med att vara i stugan, spelat två matcher, sett Eurovision med bästa killen, ätit gomiddag ute för första gången i år!
Inte alls länge kvar till sommarlov, längtar!!


18maj

Vaknade upp till ett underbart väder idag så gick och satte mig på balkongen för att försöka jobba lite på brännan. Nu sitter martine här också och håller mig sällskap men snart måste jag lämna solen för match!


12 maj

Idag har det varit underbart väder så har passat på att solat hela dagen på altanen. Snart så är det träning och imorgon är det skola igen efter en riktigt lång och bra helg!

 

 


6 maj

Måndag idag och vi fick sluta efter lunch så jag mirre,Issa och Petra for in till stan för att köpa glass sedan satte vi oss på partybryggan i det fina vädret. När jag satt där fick jag verkligen sommarkänsla och jag kan inte förstå att om cirka en månad får vi det efterlängtade sommarlovet!!


Valborgs

Igår var det som sagt Valborgs så vi tjejer åt grillat hos mirre som bland annat var min första grillning för i år och det var riktigt gott! Kvällen slutade ganska tidigt men jag hade kul så länge det varade!


RSS 2.0