29 juli

Har följt med Robin och hans familj till Sundsvall i några dagar för bad, shopping och lite annat! Vi kom hit vid 4 tiden idag då blev det bio sen middag på restaurang. Nu ligger vi i sängen och har matkoma och ser en film. Imorgon blir det äventyrsbadet whiioo!

https://cdn1.cdnme.se/1492175/7-3/pic_51f6d42be087c357e5c45c33.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1492175/7-3/pic_51f6d42be087c357e5c45c33.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1492175/7-3/pic_51f6dea6ddf2b329e52e1855.jpg" class="image">


25 juli

Har legat i sängen nästan hela dagen men krigade mig ut ändå och tog vara på några soltimmar. Har fått en rejäl förkylning som vägrar att släppa och ibland även feber. Dagen räddades när min älskade mamma och Anders kom in på mitt rum och frågade om jag ville äta på restaurang och det tackar man inte nej till direkt. Så nu ligger jag i soffan med fetaste matkoman och hoppas på att febern ska försvinna för imorgon tar jag och tjejerna bussen till pdol!


Bilder från Rhodos!


21 juli

Igår så kom jag hem från en toppen vecka i Rhodos. Har haft det hur bra som helst och jag vill redan tillbaka.. Direkt jag kom hem så var det bara att göra sig klar och sen blev det en rolig kväll på trästocks!

Och en bild på det jag shoppade i Rhodos!



Bilder från Luleå!


12 juli

Hade en mysig sista kväll i Sverige med min favorit kille❤ vi åkte båt, spelade fotboll och grillade. Nu ska jag packa det sista sen inatt kl 2 rullar bilen mot Luleå där vi sen tar flyget till Rhodos, fyfan så skönt!


11 juli

Dagarna rullar på som vanligt och det känns som att jag har så mycket att se framemot.Imorgon så tar jag och tjejerna bussen mot Luleå för lulehamnfestivalen!


-


8 juli

Är i stugan och har riktigt tråkigt. Det är dåligt väder, det är ingenting på tv och mina föräldrar låter mig inte fara hem. Hoppas jag får fara hem imorgon annars kommer jag gå hem. Måste dessutom hinna på stan och köpa solglasögon och sånt innan vi far till Rhodos, bara 5 dagar kvar nu!!


5 juli

Kom nyss hem från jobbet och nu är det bara två jobbdagar kvar sen får jag sommarlov på riktigt. För några dagar sen bokade vi en resa till Rhodos så om en vecka far vi, längtar!!!! Nu måste jag hoppa in i duschen eftersom jag stinker räka efter alla räkmackor jag gjort idag, sen far jag till stugan ikväll med Robin.


4 juli

Magen vrider sig, tankarna snurrar och jag känner mig allmänt trött hela tiden. En utomlands resa skulle passa perfekt just nu så man skulle få komma bort ett tag och ladda om. Får bara hoppas att utomlandspratet inte bara är prat.


Stadsfesten


Stadsfesten


RSS 2.0