27 februari

Idag har jag varit tillsammans med världens bästa kille i ett halvår. Är så glad att jag har dig.
Älskar dig Robin❤


25 februari

Vaknade upp klockan sex imorse med ont i halsen och feber och mådde inte alls bra så det blev att stanna hemma från skolan. Känner att det inte var den bästa tajmingen att bli sjuk nu men jag hoppas att febern inte håller i sig allt för länge.


24 februari

Lite bilder från en jätte mysig helg!


23 februari

Igår så blev det mys i stugan med min älskling. Han har haft cup idag så han for tidigt imorse, det gjorde även jag och mamma så har hunnit varit på solbacken och shoppat lite. Nu är jag iallafall tillbaka i stugan och väntar på att Robin ska komma tillbaka. Ikväll så kommer även Frida och Anton hit så då blir det mellomys och kanske ett dopp i badtunnan!


21 februari

Nu har det varit dålig uppdatering här ett tag men nu ska det ändras!
Veckan har rullat på som vanligt och har faktiskt hunnit med att klippa och slingat håret.


15 februari

Kom nyss hem från kanal där våran klass ha hållit i ett disco och det blev väl ganska lyckat, trodde inte ens att det skulle komma några men nog tjänade vi någon slant iaf men kul var det! Sen så gick jag och Johanna på Max där även Petra och Miriam satt och då kommer självaste Alexander Rybak in så vi passade självklart på att ta en bild!


Feb. 15, 2013

Igår så var det ju alla hjärtansdag, då åt jag och Robin en "romantiskt" middag på Dallas, sen gick vi på bio med Anton och Frida och såg ego, hur bra som helst!!! Sen fick jag somna bredvid världens bästa Robin.

Idag så hade vi bara en och en halv lektion om man kan säga så, sen blev det lunch på Dallas igen med Petra och Miriam. Ikväll så ska våran klass hålla i ett disco för 3or till 5or så det ska bli kul! Sen far jag troligtvis till Robin.


14 februari

Alla hjärtansdag har spenderats hos mirre med vännerna. Vi gjorde middag och myste framför film och jag skulle inte kunna haft en bättre alla hjärtansdag älskar er tjejer!


13 februari

Igår så fyllde jag år och jag hade en as bra födelsedag! Bjöd hit tjejerna på middag och fika sen avslutades kvällen med att jag fick sovbesök av mitt hjärta.


Grattis på födelsedagen finaste vän ❤


10 februari

Helgen har varit kanon! I fredags så var det fest och jag hade en jätte rolig kväll.
Igår så åt jag middag ute med Robin, Anton och Frida sen for vi hem till mig och såg melodifestivalen och pratade.
Ikväll så ska jag på kickoff med laget.


9 februari

Hade hur roligt som helst igår med jättehärligt folk. Kvällen bara sprang iväg och det kändes som att när man väl kom dit skulle man hem men som man bruka säga "tiden går fort när man har roligt!"


6 februari

Nu är mördar onsdag över, verkligen värsta dan på veckan och nu är det bara mördar fys kvar ikväll kl 9. Sen när jag kommer hem är nog Robin redan här, som jag har saknat han❤


4 februari

Idag så fyller morfar 70år så ikväll har vi varit hos dom och ätit smörgåstårta och gofika. Känns inte så bra nu eftersom ja skippade löpträningen för det här...


3februari

Kom nyss hem från att ha varit och sett texaschainsaw på bio med tjejerna, ett bra avslut på helgen!


RSS 2.0