31 januari

Idag hade vi sovmorgon och det utnyttjade vi tjejer genom att vi var i Miriams lägenhet igår och såg på världens bästa kärleksfilm Titanic till sent på kvällen med tårarna i ögonen.


30 januari

Skolan rullar på som vanligt och det finns inget speciellt att berätta om det. Ikväll är det fys sen blir det sleepover hos Miriam med brudarna. Och imorgon börjar vi 12, halleljuah!!!


29januari

Idag vaknade jag upp och insåg att jag hade sovit alldeles för länge så det var bara att stressa sig upp. Har legat i soffan sen klockan ett eftersom vi fick sluta då för att det var någon Kdag. Ikväll blir det antingen att fara och se innebandy med tjejerna eller så blir det att ligga hemma och ta det lugnt.


28 januari

Kom nyss hem från ett mördar löp pass med laget, helt sjukt hur slut jag är nu. Åt nyss lite fika och ska hoppa in i duschen sen ska jag nog lägga mig tidigt.
Imorgon slutar jag kl 1 sen följer jag Robin hem.


26 januari

Hade en riktigt rolig kväll igår med bästa brudarna!!
Ligger fortfarande i sängen och funderar på stiga upp och göra frukost. Senare idag blir det träning sen vidare till b-day party 2!


24 januari

Idag på skolan gjorde vi inte så mycket och de var skönt för jag var så jävla trött som vanligt och orkade ingenting. Imorgon är det fredag och jag ser verkligen framemot helgen!


23 januari

Hittade äntligen en vit kofta/kavaj!! Som jag har letat, den var dessutom på rea så det var bara att slå till!
Nu ska jag äta sen kilar jag iväg på MMA-fys med laget.


21 januari

Nu är det en ny skolvecka att klara sig igenom som känns förjävligt.
Den här dagen gick ganska fort, fick sluta vid två! Efter skolan jag gick på stan med mamma. Fick nya löparskor och småtjafs, bokade även klipptid och sen slutade med att vi åt middag på subway. Nu ska jag plugga lite sen ska jag träna.


18 januari

Hade sovmorgon till 11.50 imorse som var riktigt skönt. När vi väl kom till skolan skulle vi bara redovisa nånting sen ut på stan och leta sponsorer men sluta med att vi brudar luncha på Dallas!
Ikväll blir det fredagsmys med favoritkillen.❤

Bilder från veckan.


16 Januari

Idag flöt skolan bara på, vi hade bara två lektioner sen for vi och bowlade med klassen och var där tills vi slutade. Nu ska jag göra något att fika sen blir det att fara på fysträning senare ikväll.


13 januari

Nu är den här helgen över och jag känner mig inte ens nästan taggad på skola imorgon.
Tur jag har världens bästa pojkvän som lyser upp min tråkiga vardag iallafall. Loveu

 


11 Januari

Idag så fyllde min älskade mamma 45år det firade vi med att fara på tatung och äta lyxmiddag! Nu sitter jag hos tvillingarna och äter kex med ost.


7 Januari

Det här lovet har gått alldeles för fort och jag kan inte förstå att det är skolan imorgon, har även fått se vårat schema som är värre än värst så jag vet inte hur jag ska klara mig till nästa lov. Har iaf hunnit med jättemycket det här lovet har fyllt 17 år, haft den bästa nyårs hittills, firat den efterlängtade julaftonen och även spelat sunnanåcupen på edda. Nu ska jag krypa ner i sängen och se tv och hur jag kommer ta mig upp ur sängen imorgon är ännu ett frågetecken men det kommer bli riktigt tungt.


4 Januari


3 Januari

Några bilder från nyårs!


RSS 2.0