Fan det skulle vart du.

 


24december




.




19 december

Idag var det dundercupen på skolan då man möter andra klasser i innebandy. Våran klass hade ett lag med handels och jag som har världens sämsta taktkänsla och nästan aldrig ha hållit i en klubba valde att vara med. Jag var grymt nervös innan men nu är jag glad att jag var med eftersom det var jävligt roligt!                                                        



12 december

Kan inte fatta att det är julafton om två veckor och jag har knappt köpt nån julklapp. Brukar faktiskt tycka att december är den absolut bästa månaden på året för det är så mysigt med jul och så, men i år så tycker jag att det känns som vilken månad som helst men det kan bero på att jag känner mig så stressad och har mycket att tänka på och hinner knappt tänka på julen. Men idag så försökte jag och Paue klämma fram lite julstämning med julbak och julmusik. Imorgon är det lucia och fredag så det blir nog en bra dag.






12 december

08.30 gick bussen idag från Skellefteå för en heldag i Umeå med våran klass och ht1. Megazone och shopping stod på schemat och det blev verkligen en lyckad dag!                                              


*




9 december

Prao,skola,träna,sova är det ända jag gör på dagarna just nu. Men veckorna har ändå gått riktigt fort och snart är det jullov och det känns som att jag har så mycket att se framemot. Som pricken över i:ET så kommer min saknade syrra hem om 9 dagar!! ❤️                              


8 december




1 december

Kom nyss hem från stan där jag har varit hela dagen eftersom våran klass stod och sålde. Man fick verkligen julkänsla när man stod där och speciellt när det blev mörkare ute och alla lampor börja lysa.                                                    



RSS 2.0