30 mars

Lovet har börjat jätte bra, torsdag gjorde jag och Robin jätte god middag sen har jag varit i stugan med släkten och kört skoter och myst. Ikväll kommer Robin också hit så det blir super bra.


29mars

Idag har jag varit och sett innebandy med martine och Petra. Efter innebandyn bjöd martine på gomiddag som blev riktigt lyckad! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom alla mina kompisar är borta och martine lämnar mig för någon annan... Ända positiva är att min syrra kommer hem från London ikväll!


25 mars

Idag så är det ju våffeldagen så min saknade syster kom och åt middag med oss. Ibland hatar jag att hon flyttade, känns så himla trist och tomt nu.
Annars så har jag träning ikväll och sen ska jag försöka ta tag i matten.


24 mars

Idag så spelade vi match mot burträsk som slutade 0-0. Efter matchen for jag och mamma direkt till krysset och köpte middag!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn och ha ångest över att det är redan måndag och skola imorgon...


23 mars

Idag har jag legat framför tvn hela dagen och tråkat sönder. Fast som tur var dök tvillingarna upp och räddade min kväll! Just nu sitter vi och äter pizza sen blir det filmmys som vanligt!


23 mars

Igårkväll så hade jag och Robin myskväll och vi hade lyxat till det med massa gott framför gladiator finalen. Idag så har jag sett Robins match och varit en sväng på stan med mamma.


17 mars

Igår så var vi några hos otto och såg film och pratade.
Tyvärr så är det söndag idag och jag var tvungen att stiga upp tidigt för att göra frukost till Robin som hade match tidigt. Nu ska jag försöka somna om sen ikväll så blir det match!


Trotsar kylan för fotbollstittande!


15mars

Kom nyss hem från skolan och sitter hos tvillingarna. Ikväll blir det att vara med dom så vi ska fara och köpa mat och godis och bara mysa en bra start på helgen!


10 mars

Idag så kom äntligen Robin hem från Spanien! Han hade köpt ett jätte fint armband, tack älskling❤


9 mars

Ikväll hade våran klass anordnat en modevisning på Allstar. Det var faktiskt ganska kul och vi fick även middag!

Nu är jag iallafall hemma och hela familjen är samlad i vardagsrummet nu när det är melodifestivalen, mamma har också gjort världens godaste efterrätt!❤


9 mars

Igår var vi i Klutmark för att fira Sofia och jag hade det jätteroligt!


7 mars

Idag så for jag med mamma, mormor och min syster på en liten roadtrip till Umeå för shopping. Dagen har varit jätte bra och fått med lite nytt hem och vi avslutade dagen på Olearys.
Imorgon ska jag upp tidigt och fixa lite grejer sen på kvällen blir det party!


7 mars

Klockan halv nio imorse gick bilen till Umeå med Issa och hennes familj. Jag hade ställt in mig på att shoppa upp alla mina pengar men så blev det inte utan jag kom hem med ingenting. Men jag har haft en jättetrevlig dag i min gamla hemstad och det var skönt att få komma bort från Skellefteå ett tag iaf.


5 mars

Saknar dig så mycket så det gör ont❤


RSS 2.0