28 december

Idag har jag gått runt med paue hela dagen på stan. Vi kollade på lite saker inför nyårs som det bara är tre dagar kvar till nu och jag är så grymt taggad!


23 december

Igår var jag med tvillingarna och Petra. Vi for och köpte godis sen så låg vi och kollade på julfilmer och myste. Ikväll så blir de att köra bingo som vi bruka göra varenda uppesittarkväll är som en liten tradition våran familj har och jag brukar för det mesta aldrig vinna nåt men i år har jag bestämt att jag ska vinna en resa utomlands!


17 december

Idag hade tvåorna gjort en liten julresa till oss så vi for till övik. Antingen fick man bada eller shoppa, men jag,Sandra och Issa som är badkrukor valde shoppa haha. Ikväll blir det ett core pass på 360 med syster!


14 december

Äntligen fredag och helg! Är hur slut som helst så ska bara vara hemma ikväll och får se om Robin kommer.
Tidigt imorgon far jag och Sandra till Luleå för lite shopping!


13 december

Dagen började på allra bäst sätt ,fick vakna upp bredvid Robin. Vi skippade sovmorgonen och for och såg på kanals lucia. Sedan rullade dagen på och vi fick sluta mycket tidigare. Snart ska jag till örviken där jag kommer vara resten av kvällen!


13 december

Idag har vi nästan inte haft några lektioner alls, har sett på luciaframträdanden på kanal och Anderstorp så nu känner jag hur julkänslan börjar komma fram lite mer!


11 december

Nu är julen igång och vi har julpyntat förfullt här hemma. Våran familj går verkligen inför det här med julen... Och jag har faktiskt mer julkänsla i år än vad jag hade förra året!
Nu är det iallafall näst sista veckan innan vi får jullov, och vi har ganska mycket nu den här veckan. Ligger i sängen nu och pluggar login och tränar på talet som jag ska göra imorgon. Annars rullar det på ganska bra, förutom att det väntas en tung dag imorgon med många lektioner, men sen får jag vara med min Robin.


4 december

For hem från skolan idag för jag har dragit på mig värsta förkylning och har feber... Kändes jävligt drygt att bli sjuk nu.
Ikväll var det egentligen träning som stod på schemat men det blir ju inget nu. Nu ska jag sätta igång nån film och försöka ta en nap.


+


3 december

Den här helgen har varit den roligaste på länge! Jag hade det roligt från början till slut och det suger att helgen redan är över. Nu är det ny vecka man måste kämpa sig igenom och jag ser inte fram emot den.


RSS 2.0